УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ онлайн магазини ELEKTRO-TV

 Собственикът на фирмата ELECTRO-TV е Джон Kostecki
      адрес:
                 74-100 Pniewo ул. Тоpolowa 3 ПОЛША
                 НИП PL8581371043
                 REGON 810666901


1. Корпоративна Shop ELEKTRO-TV, разположен в интернет на адрес - http://www.buypartstv.com, ви позволява да правите покупки чрез интернет.

2. Цените на стоките в ELEKTRO-TV онлайн магазин, определени в евро и включват ДДС (цените са Бруто).

 

SOVERSHENIEIVYPOLNENIEZAKAZOV

3. Нанесете един потребител е-мейл Е-мейл и телефон може да се използва за изпълнение на поръчката.

4. основното условие за изпълнение на поръчката е правилното попълването на формуляра за поръчка на клиенти, достъпен на ELEKTRO-TV страницата на онлайн магазин.

5. В случаите, когато изпълнението на поръчката временно, или като цяло, не може, ELEKTRO-TV запазва правото да отложи изпълнението на поръчката - за възникнала ситуация е длъжен да уведоми клиента.

6. Неправилно попълнени формуляри няма да бъдат разглеждани заповед.

7. Закупените стоки се изпращат на адреса, посочен във формуляра за поръчка.

8. Разходите за доставка се поемат от клиента. В определени ситуации, позволено ELEKTRO-TV, наложен платеж на поръчаните стоки може да се извърши за сметка на Internet ELEKTRO-TV магазин.

 

ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ и рекултивация

10. Предложените стоките ELEKTRO-TV онлайн магазин се използват, тествани и годно за експлоатация, с гаранция от продавача, доставени с доказателство за покупката.

11. В случай на жалба, моля свържете се с ELEKTRO-телевизора. В основата на разглеждането на жалбата е доказателство за покупка, и ненарушени пломби.

12. Клиентът има право да прекрати условията на договора за покупка, без да посочва причина, в рамките на периода, в съответствие с действащото законодателство. Транспортните разходи за връщане на стоката, в този случай, на купувача.

 

ZAKLYUCHITELNYEPOLOZHENIYA

 

13. Посочените по-горе условия са често срещани, процедурата на изпълнение и изпълнение на поръчки, гаранция и рекултивация закон, може да бъде на всеки клиент се промени и да се адаптира според неговите изисквания и очаквания.

 

14. Ако някоя от общите условия за изпълнение и изпълнение на поръчки, политики гаранционни и процедурите за подаване на жалби, в противоречие със законите на Гражданския процесуален кодекс, Закона за защита на потребителите, и да съдържа неприемливи договорни задължения, то ще бъде вписано в Регистъра на институциите на неоторизирани фиксирането защита на конкуренцията и потребителите, и автоматично престава да бъде задължителна за клиентите на магазина.

 

15. В случаите, които не са обхванати от тези правила трябва да се ръководи от Гражданския кодекс и Закона за защита на правата на потребителите (както и на Закона за защита на някои потребителски права и отговорност за вреди, тъй като на опасни стоки, с дата 31 март 2000 г. Dn.z. №22 pp.271) с последващи изменения.